Örökbefogadó- és Gyermeknap az Állatbarát Alapítványnál

Több mint 150 kutya, valamint 6 cica várja leendő gazdiját 2012. 05. 26-án, szombaton az Állatbarát Alapítvány Nyíregyháza, Csatorna u. 2. szám alatti Állatotthonában, ahol ezen a napon minden a kutyákról és - a közelgő gyermeknapra tekintettel - a gyerekekről szól. 

 

 
Az örökbefogadó napon az Otthon lakói és dolgozói 8 órától 16 óráig várják a látogatókat!
 
Az ezen a napon örökbe fogadott kölyök kutyák következő oltásának költségeit az Alapítvány állja, valamint minden örökbe fogadott kutya 10%-os kezelési kedvezményre lesz jogosult a Barzó Állatgyógyászati Centrum jóvoltából.
 
Az örökbe fogadók között a nap végén kisorsolásra kerül egy, az új kedvenc gondozásához szükséges kellékeket, kozmetikumokat és egyéb ajándékokat tartalmazó „ állatbarát-ajándékcsomag”!
 
A gyerekeket 12 órától sok-sok izgalmas, állatokhoz kapcsolódó programmal várjuk Állatotthonunkban!
 
Lesz     -   „kölyök simogató”
        
       gyerekfoglalkoztató(kifestők, logikai játékok, természetesen az állatok világából merítve témát)
                          
       arcfestés
 
       egész napos mesevetítés
                             
       horgászat, minden kilátogató gyerek „halászhat” valamilyen állatbarátos ajándékot              
                         
       Állatbarát „olvasó-sarok”, ahol a gyerekek állatos könyvek, kiadványok, játékok között válogathatnak, nézelődhetnek, akár meg is vásárolhatják azokat
 
       „Kölyök” kutyasuli, ahol a gyerekek, az Állatotthonból választott kutyák segítségével kipróbálhatják magukat és megtanulhatják, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen betanítani egy állatot
 
Szeretettel várunk minden leendő gazdit, minden állatbarát gyermeket és felnőttet, Mindenkit, aki egy kellemes napot szeretne eltölteni Állatotthonunkban!
 
 
Bővebb információk: Állatbarát Alapítvány
cím: 4400, Nyíregyháza, Csatorna utca 2.
tel: 42/727-736