Parkolási rend és nyitvatartás Nyíregyházán Mindenszentekkor

A Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. közölte a Mindenszentekre vonatkozó piaci, parkolási és ügyfélszolgálatokkal kapcsolatos változásokat!

 

PIACI NYITVA TARTÁS
 
 
A NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Vásárlókat, hogy november 1-én  a Búza téri piacon a külső piac, valamint a Korányi úti Profi piac  virágárusítás miatt nyitva tart.
 
Az Örökösföldi piac és a Vásártér november 1-én zárva lesz.
 
A többi napokon a piacok a szokásos nyitvatartási rend szerint várják a vásárlókat.
 
 
 
PARKOLÁSI REND VÁLTOZÁS
 
A NYÍRVV Nonprofit Kft. tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy november 1.(csütörtök) és november 2. (péntek) munkaszüneti nap-ezeken a napokon a parkolás ingyenes.
 
November 3. (szombat) - a parkolásért 8-14 óra között fizetni kell a szombati napokon üzemelő parkolókban (Nyíregyházi Főiskola, Rákóczi út 104., Tokaji út. 3. - KGST Piac)
 
November 4. (vasárnap) - a parkolásért 8-14 óra között fizetni kell a vasárnapi napokon üzemelő parkolókban (Rákóczi út 104., Tokaji út 3.- KGST piac)
 
November 10. (szombat) - munkanap, ezért a város területén lévő valamennyi fizető parkolóban fizetni kell a parkolásért 8-17 óra között
 
 
 
ÜGYFÉLFOGADÁS VÁLTOZÁS
 
Mindenszentek miatt változik az ügyfélfogadás rendje a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft.-nél (Tüzér utca 2-4.):
November 1-én és 2-án az ügyfélszolgálatok zárva tartanak.
November 9-én (péntek) az ügyfélfogadás pénteki  munkarendben, november 10-én (szombat) ugyancsak a pénteki nyitva tartásnak megfelelően működik:
 
A Közfoglalkoztatási csoport november 9-én 8-15 óráig, november  10-én 8-12 óráig
 
A Lakásügyi és végrehajtási csoport november 9-én 8- 15.30 óráig, november 10-én 8-12 óráig
 
A Parkolási ügyfélszolgálat ( Hősök tere 9. tel.:42/405-743 ) november 9-én 8-15.45 óráig, november 10-én 8-13.15 óráig tart nyitva.