Rendőrségi hírek Szabolcs megyéből

A Vásárosnamény Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított O. László 46 éves vásárosnaményi lakos ellen, akit 2012. november 14-én délelőtt a rendőrjárőrök tetten értek, amint a Tisza folyó partján engedély nélkül fát vágott ki és kísérelt meg eltulajdonítani. A tolvajt a rendőrök lopás elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vették.
 

Őrizetben a garázda férfi

 
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrse garázdaság elkövetése miatt eljárást indított B. Károly 32 éves nagyhalászi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2012. november 14-én délelőtt egy nagyhalászi utcában zsebkését saját nyakához tette és volt élettársától azt követelte, hogy fogadja őt vissza, különben végez magával. A rendőrök a férfit elfogták, és szabálysértési őrizetbe vették.
 
 
Tiltott kéjelgés miatt őrizetben
 
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2012. november 14-én Nyíregyháza belterületén tetten értek öt nőt, akik a szükséges orvosi papírok nélkül, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínáltak. A rendőrség a 17, 18, 19, 21 valamint 33 éves nőket tiltott kéjelgés elkövetése miatt szabálysértési őrizetbe vette, és gyorsított eljárásban állítja bíróság elé.
 
 
Lopás miatt körözték
 
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2012. november 14-én elfogták G. Lajos 40 éves napkori lakost, aki ellen a Nyíregyháza Városi Bíróság lopás elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrség a körözött férfit elfogása után őrizetbe vette.