Permetezés Nyíregyháza kiemelt területein

Kombinált vegyszeres permetezést végeztet a NYÍRVV Nonprofit Kft. a város turisztikai-, sport- és kulturális szempontból kiemelt területein: Bujtosi városliget és Örökösföld füves területei,  Robinson- domb, erdei sétáló utak, Ózon panzió és Csalóköz, Sóstófürdő füves, ligetes területei, valamint a tópartok.

A permetezés a növényi vegetáció védelmén túl hatékonyan riasztja és gyéríti a kellemetlen szúró-csípő rovarokat, valamint a rovarkártevőket. /Pl: szívó-rágó kártevők, atkafélék, szúnyog, pattanóbogár, stb/.

A védekezéseket  a közelgő kánikula teszi szükségessé, a melegben ugyanis  a fajok tömeges megjelenésére kell számítani.
 
A permetezéseket a NYÍRVV Nonprofit Kft. megbízásából a Tréner Kft. végzi az éjszakai órákban (23 - 05 óra között), hogy a túrázókat, sportolni vágyókat ne zavarja, és a méhkímélő technológia feltételeinek is megfeleljen.

Az alkalmazott növényvédő szerek kizárólag közterületen felhasználható, speciális rovarölő- és riasztó, atkaölő kombinációk, melyek az emberekre és melegvérű állatokra nem jelentenek veszélyt, ugyanakkor az érintett zöld területeken a legeltetést, takarmánygyűjtést nem javasoljuk!
 

NyírVV