Állatbarát Vállalkozás – Orha Művek Kft.

Állatbarát Vállalkozás – Orha Művek Kft. A mai rohanó világban egyre kevesebb ideje jut mindenkinek a családjára, barátaira, hobbijára, saját magára. Sokszor nem vesszük észre magunk körül a szépet, a kedveset, de kisebb környezetünk problémáit sem.
A nyíregyházi Orha Művek kft. ügyvezetője, Orha József egy megbízható és sikeres vállalkozás irányítása mellett is időt szakít az elesettek megsegítésére. Legyen az egy, az utcán kóborló, menekülő kutya, egy gazdájánál csontsoványan sinylődő, kiszolgált házőrző vagy a menhely egy esélytelen lakója....

A fiatal cégvezető már jó ideje viseli szívén Állatotthonunk lakóinak sorsát, kényelmét. Időről időre jön és feltérképezi, melyek azok a dolgok, melyekkel vállalkozása a menhely lakóinak életét szebbé, komfortosabbá teheti. És ahogy a cég szlogenje is tartja: " Megoldásokban gondolkozunk, nem kifogásokban!", valóban mindenre találnak megoldást!

Állatbarát Vállalkozás – Orha Művek Kft.

Az ő jóvoltukból kapott fedélt tavaly főzőhelyiségünk, az idén télen pedig szintén legégetőbb problémáinkon segítettek: a kölyök kennelek téli tetőt kaptak, hogy ezzel is védve legyenek a hótól, ónos esőtől, széltől az Állatotthon apróságai. A karanténban élő és ketrecnyugalomban lábadozó kutyusok pedig az Orha Művek jóvoltából egy gyönyörű "játszótéren" vezethetik le a nagy pihenésben felgyülemlett energiájukat. Naponta többször is beindul a "lábadozó buli" , ami után ­ és persze a bőséges vacsi után ­ kimerülten, de boldogan pihennek a fogságra ítélt kis lakóink.

Az Orha Művek mindezt tette saját költségen, gyorsan és felelőséggel! Köszönjük, hogy munkájukkal, értékes idejükkel, támogatásukkal az Állatotthon lakóinak környezete szebbé és élhetőbbé vált!

De nem csak ettől állatbarát ez a nyíregyházi vállalkozás! Családi kedvenceik, telephelyeik őrzői mind­mind elárvult és menhelyre került négylábúak. Rendszeresen menhelyünk legesélytelenebb lakói kapnak esélyt a szabadságra, egy boldogabb életre! 

Reméljük példamutató önzetlenségük másokat is arra sarkal majd, hogy segítsék környezetük rászorulóit! Hiszen együtt minden megoldható!