Nyíregyházát népszerűsítette a TDM

Március elején a Budapesti Utazás Kiállításon és a romániai Temesváron népszerűsítették a TDM és Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársai Nyíregyháza és a Nyírség turisztikai attrakcióit.
 

A temesvári Targul de Turism Vacanta c. turisztikai kiállításon első alkalommal vett részt Nyíregyháza, így a bemutatkozás az újdonság erejével hatott. A már ismert helyek mellett gyakran keresnek új élményeket nyújtó úti célokat a turisták, ennek köszönhetően Nyíregyháza üde színfoltot jelentett a temesvári kiállításon a dél-alföldi városok mellett. A 2015-ben Európa legjobb állatparkja címet elnyerő Sóstózoo-t nagy érdeklődés övezete, melyet a fürdők és az egyéb látnivalók remekül egészítettek ki.

A temesvári bemutatkozással párhuzamosan Magyarország legjelentősebb turisztikai expóján, az Utazáson is várták a látogatókat a szakemberek. Nyíregyháza és a Nyírség az utóbbi években népszerű úti céllá vált, melyet az is bizonyít, hogy a standot felkereső vendégek közül már többen is lefoglalták szállásukat Nyíregyházán. Az állatpark, a wellness és a kulturális ajánlatok mellett a tavaly átadott gyógyászati központ is vonzó volt a turisták körében.

A tavasz folyamán a TDM tovább folytatja a román piacon tavaly elindított kampányt Sepsiszentgyörgyön, Aradon, Temesváron és Kolozsváron. Ezekben a városokban nemcsak személyesen, hanem óriásplakát és online felületeken is Nyíregyházára csábítják a vendégeket.