Könyv egy műsorvezető tollából

Könyv egy műsorvezető tollából A napokban a nyíregyházi Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Kamaratermében Tarczy Gyula, a Nyíregyházi Televízió, Nyíregyházi Napló és a Nyíregyháza.hu főszerkesztőjének, „Ha mikrofon kerül a kezedbe” címmel megjelent könyvének bemutatóján vehetett részt a nagyérdemű közönség.

A szerző nemcsak azok figyelmébe ajánlja művét, aki csak betekintést szeretne látni a kulisszák mögé, hanem szakmabelieknek is: műsorvezetőknek, tanulóknak, pedagógusoknak, moderátoroknak, nyelvtanároknak, sajtószóvivőknek, üzletembereknek, rendezvényszervezőknek és sorolhatnánk még tovább.

 

 

 

Könyv egy műsorvezető tollából  Könyv egy műsorvezető tollából

Könyv egy műsorvezető tollából 

 

Tarczy Gyula elmondta, hogy a negyedszázadnyi műsorvezetői, moderátori tapasztalatait, a médiában végzett munkája  élményeit vetette le papírra, illetve öntötte könyvalakba.  Művében rengeteg gyakorlati tanáccsal, tippel szolgál az olvasóknak. Mivel rengeteg mindent szeretett volna még leírni – van a tarsolyában bőven -, ezért is döntött úgy, hogy könyvének folytatása következik, a címlap jobb alsó sarkában lévő egyes szám is ezt jelzi.  

 

H.Andy