V. Tirpák Fesztivál és Pálinkanap Nyíregyházán

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Tirpák Fesztivál és Pálinkanap Nyíregyházán, a Kossuth téren. A megszokott és új programokkal, finom ételekkel várják a kedves érdeklődőket!
 

Bebizonyosodott az elmúlt években, hogy ez az egyik legnépszerűbb program a városban: tavaly a két nap alatt 18 ezer adag étel fogyott el, és közel 25 ezren látogatták meg a Kossuth teret.

Az idén pálinkanappal bővül a kínálat, ahol a megyei pálinkakultúra nagykövetei is képviseltetik magukat. A partnervárosok közül ígérte részvételét Rzeszów, Bielsko Biala, Eperjes, Szatmárnémeti és Ivano-Frankovszk.

A Tirpák Fesztivál és Pálinkanap 2017. szeptember 23-án 10 órakor a népi ízek találkozójával nyílik. Este 19 órakor Retro party kerül megrendezésre, melynek vendégei Dj. Náksi, Betty Love, az Ámokfutók, Kefír és Csordás Tibi lesznek, majd a sztárvendég, Dr. Alban következik.

 

2017. szeptember 24-én a II. Nyíregyházi Bogrács- és Grillbajnokság kezdődik, 16 órakor pedig Lacibetyár vígadója szélesre tárja kapuit. Szem, száj, torok nem marad szárazon, has nem marad üresen.