Pályázati felhívás agrárszakképzésben résztvevő diákok számára

A PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány és a Nyíregyházi Egyetem közös pályázatot hirdet az agrárszakképzésben résztvevő 14-18 éves diákok számára, a jövő mezőgazdasága témában. A pályázat célja, a fiatal nemzedék jövőbeli elképzeléseinek megismerése, az agráriumban zajló generációváltás támogatása a diákok ötleteinek, innovatív szemléletének alkalmazásával.

A pályázaton egyéni vagy 3-5 fős csapatokban nyerhetik meg az értékes fődíjat, a sétarepülést a győztes, vagy győztes csapat részére, vagy a számos különdíj egyikét. Különdíjak: Szakmai napon repülőgép-szimulátor és robotkormányzású traktor kipróbálása, Aquarius Élményfürdő és Nyíregyházi Állatpark belépőjegyek 10-10 fő részére.

A PRIMOM Alapítvány elkötelezett támogatója a fiatal szakemberek szakmai fejlődésében különösen, az agrárium területén, hiszen az általa működtetett Enterprise Europe Network iroda szolgáltatásai között kiemelt szolgáltatásokat igyekszik számukra biztosítani. A két szervezet közötti több évre visszatekintő együttműködés eredményeként több alkalommal szerveztek szakmai konferenciát, helyi termékeket bemutató szakmai kiállítást, melyen számtalan hazai és külföldi vállalkozás képviselői is megjelentek.

A pályázat során a diákok, saját fantáziájukra bízott módon mutatják be az általuk elképzelt mezőgazdasági termelést 20 év múlva, akár saját gazdaságukként is, 6-8 oldal terjedelmű pályamunkáikban.

A pályázati felhívásra való jelentkezés díjtalan, benyújtási határidő: 2018. február 28. további feltételek és részletek a www.ostermelo.com oldalon olvashatók.