Rajzpályázat iskolák számára!

Rajzold, vagy rajzoljátok meg kedvenc könyvetek egy jelenetét, küldjétek el, és szavazzatok rá a facebookon! Aki a legtöbb szavazatot (like) kapja, értékes könyvcsomagot nyer!

A pályázat menete:

- A pályázaton általános iskolai osztályok versenghetnek. Minden osztály 1 képet küldhet be.
A beküldött képeket emailben várjuk ide: info@tkk.hu. A kép ne legyen kisebb mint 500x500 pixel, de felesleges hatalmas képet küldeni, kinyomtatni nem fogjuk, csak monitoron fog megjelenni. A jpg kiterjesztést szeretjük.

A kép neve tartalmazza a beküldő iskolát és az osztályt. Beküldési határidő: 2018 április 16. Csak olyan rajzokat kérünk, amelyek más pályázaton még nem szerepeltek, és az osztály egy vagy több tagja készítette. Technikai megkötés nincs, zsírkréta, ceruza, vízfesték, szemfesték, ahogy tetszik. A kép nem tartalmazhat nyomtatott, vagy előre, más által megrajzolt elemeket!

- A beérkezett képeket átválogatjuk, lehet szavazni.
A beérkezett képeket feltöltjük weboldalunkra és a facebook oldalunkra is. Szavazni a facebook TETSZIK (LIKE) vagy az IMÁDOM  gomb megnyomásával lehet. A képek a weboldalon is megjelennek galériába szedve. A szavazás 2018. május 13., 24:00-ig tart.

- A szavazás végén megszámoljuk a LIKE-okat.
Egyszerű a matek, minél több, annál jobb. Szavazásnak csak a TETSZIK és az IMÁDOM gomb minősül.

- A díjazás
1. helyezett - 100 000 Ft értékű könyvcsomag

2. helyezett - 50 000 Ft értékű könyvcsomag

3. helyezett - 30 000 Ft értékű könyvcsomag

Részletel: https://www.tkkonline.hu/rajzpalyazat