Új vezetõ és megújult szolgáltatások a nyíregyházi Csodavárban

Új vezetõ és megújult szolgáltatások a nyíregyházi Csodavárban Buda Barna személyében új vezetővel erősít a Csodavár Nyíregyháza Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház. 2018. szeptember elsejétől, a megújuló, és a budapesti központtal egységes szakmai munka vezetésére, Buda Barnát kérte fel a Rejtett Kincsek Down Egyesület. A szakember a nyíregyházi Göllesz Viktor Szakiskola, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény éléről érkezik a Csodavárhoz, ahol Pázmány Viktóriát váltja.

 

 

Vezetésével a szakmai program megújítása mellett, az egységes, holisztikus pedagógiai szemlélet kialakítása és megvalósítása a Csodavárak célja.

A jelenlegi vezetőváltás is része annak a nagyszabású folyamatnak, amelyet a 20 éves múltra visszatekintő Rejtett Kincsek Down Egyesület szolgáltatásai színvonalának növelése érdekében tesz, és aminek keretében az elmúlt évben megnyitotta Budapest első integrált fejlesztő központját és játszóházát, a Csodavár Budapestet, frissítette és egységesítette szerteágazó tevékenységi körének arculatát és kommunikációját, és megkezdte szolgáltatási körének és szakembergárdájának bővítését annak érdekében, hogy a jövőben minél több gyermeket, minél magasabb színvonalon tudjon ellátni.

Új vezetõ és megújult szolgáltatások a nyíregyházi Csodavárban

A fejlesztések folytatásaként hamarosan megújul a nyíregyházi Csodavár infrastruktúrája, valamint kidolgozásra kerül egy nemzetközi szinten egyedülálló, a korai fejlesztés területén használható, ingyenesen elérhető online oktatóanyag.

Fotó: Moments Phorography/Szánkai Nikolett