Bencs-estek: zenés beszélgetés Tamás Attilával

Bencs-estek: zenés beszélgetés Tamás Attilával A Bencs Villa következő programja január 29-én, kedden 17.30-tól a Többszemközt Tamás Attilával. A Móricz Zsigmond Színház zenei vezetőjét Kováts Dénes faggatja majd pályafutásáról, a zenével való kapcsolatáról.  Tamás Attila a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Iskola igazgatója és számos zenei formáció tagja is. Mesél majd arról, milyen érzés vendéglátóhelyen, színházban, vagy éppen az Európai Parlamentben zenélni, s arról is, mennyire más odafigyelést kíván, ha egy énekest kísér zongorán, mintha nagyzenekart dirigál. 

 

 

Hozzá illően zenei betétek is színesítik majd az estet, ugyanis a vendég vendégei is színpadra lépnek. Az érdeklődők láthatják-hallhatják majd énekelni Pregitzer Fruzsinát, Kazár Ticiánát és Tamás Andreát, a hangszeres zenész barátok: Purné Orha Andrea, Szabó Tünde Júlia, Olajos Gábor és Fodor Csaba egy kantáta erejéig ugyancsak muzsikálnak majd közönségünknek.  

Tamás Attila, a Móricz Zsigmond Színház zenei vezetője, a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Iskola igazgatója lesz legközelebb a Többszemközt sorozat vendége a Bencs Villában. Érdekes beszélgetés és zenei csemegék is várják a közönséget január 29-én, kedden 17.30-tól. A Bencs Villában a Többszemközt című beszélgetős esteken Kováts Dénes élő mélyinterjúi részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem. Így lesz ez most kedden is.

 

Bencs-estek: zenés beszélgetés Tamás AttilávalMilyen úton jutott el a bánkis diák a művészeti iskola igazgatói székéig? Hogyan állítható a zene és a színház a bűnmegelőzés szolgálatába? Előny-e, ha a tanítványból kolléga lesz? Miért jó, ha a zenész több formációban is szerepel? Ezekről a témákról is szó esik majd. Természetesen Tamás Attilához illően zenei betétek is színesítik az estet: a vendég vendégei
is színpadra lépnek.

Láthatják-hallhatják majd Pregitzer Fruzsinát, a Móricz Zsigmond Színház Jászai Mari-díjas színművészét, Kazár Ticiánát, Purné Orha Andreát, Szabó Tünde Júliát, Tamás Andreát, Olajos Gábort, Fodor Csabát.

Érdemes előre gondoskodni a belépőjegyekről!

Jegyek kaphatóak:
Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodája, Nyíregyháza, Országzászló tér 6. Tel.:
42/507-006, 20/233-2926
Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54. Tel.: 70/199-6000