III. Mr.Tus Kupa - Nemzetközi Kötött és Szabadfogású birkózóverseny Nyíregyházán

III.Mr.Tus Kupa - Nemzetközi Kötött és Szabadfogású birkózóverseny Nyíregyházán Idén Március 23.-án immár hetedszer rendez a Nyírsport SE Nemzetközi Kötött és Szabadfogású birkózóversenyt, amely idén a III. Mr.Tus Kupa nevet viseli, és másodszor nyerheti el Nyíregyháza város Nagydíját a csapatverseny győztese. Óvodástól felnőtt korig fiú és lány résztvevők neveztek. A idei rendezvényen -az előnevezések alapján - 4 ország 260 indulója vesz részt. Itt lesznek Székelyudvarhelyről, Szászrégenről, Segesvárról, Szatmárnémetiből, Beregszászról és Kassáról is a birkózók.

 

 

Az idén is  a Zrínyi Ilona Gimnázium tiszavasvári úti tornatermébe lesz  a helyszínt.  A rendezvényen fellép a Kék Delfin Mazsorett csoport, Perlinger Tamás trombitaművész és a Reflex Modern Táncstudió is.

A meghívottak között ott van Dr Hegedűs Csaba "Mr.Tus" Olimpiai, Világ és Európa bajnokunk, Növényi Norbert Olimpiai Bajnokunk , öt sportág világbajnoka (MMA, Grapling, Pankráció, Sumo, Kickbox), valamint Gönczi János 2x-es kickbox világbajnok. Az MBSZ képviseletében Komáromi Tibor szakmai alelnök tiszteli meg a rendezvényt.

 

III.Mr.Tus Kupa - Nemzetközi Kötött és Szabadfogású birkózóverseny Nyíregyházán

A verseny fővédnöke Dr. Ulrich Attila Alpolgármester Úr.

A belépés díjtalan.