Gyógyítás és masszázs a Levendula Home kínálatában

Gyógyítás és masszázs a Levendula Home kínálatában A Levendula Home igyekszik hatékonyan segíteni látogatóit abban, hogy odafigyelhessenek mind a testi, mind pedig a lelki egyensúlyukra. A választható komplexebb szolgáltatások közül mindenki szabadon eldöntheti, hogy számára épp melyik kezelés lehet az adott pillanatban a leginkább hasznos. Tökéletesen igaz ez az állítás a gyógyítás-masszázs centrumra is, melynek részleteibe ez a rövid bejegyzés nyújt betekintést.

 

 

Masszázs centrum az eredményes gyógyításért

 

Rohanó világunkban nehéz időt szakítani az egészség megóvására, illetve a testi és lelki egyensúly fenntartására. Ahány személy, annyi egyedi élethelyzet és eredményesen alkalmazható módszer működhet a jobb közérzet elősegítésére.

 

A Levendula Home által létrehozott masszázs centrum és kineziológia hagyományos, valamint alternatív gyógymódokat, illetve stresszoldásra kiválóan alkalmas megoldásokat egyaránt kínál a látogatók részére. Ezen felül egyedi konzultációs lehetőség is rendelkezésre áll igény szerint. A cél az, hogy a masszázs centrumba érkezők igényei minél szélesebb körben és minél inkább személyre szabottan kielégíthetők legyenek.

 

A választható gyógymódokról

 

A hagyományos értelemben vett gyógyító kezelések és masszázsok is számos módon megvalósulhatnak. Igényelhető gyógymasszázs, yumeiho masszázs vagy frissítőleg ható svéd masszázs. Emellett kérhető gyógytorna is, ami felnőttek esetében hagyományos, gyermekeknek 3 éves korig az úgynevezett Dévény gyógytorna.

 

Szintén rendelkezésre állnak az alternatív gyógyászat módozatai, úgymint az Access Bars ®, a Colorado System ©® vagy a csakra harmonizálás.

 

A rendszeresen magas stressznek kitett személyek kérhetnek stresszoldó kezelést vagy coachingot. A masszázs centrumban rendszeresen kerülnek megrendezésre párkapcsolati kérdésekkel vagy párválasztással kapcsolatos tanácsadások, illetve tréningek is.

Gyógyítás és masszázs a Levendula Home kínálatában

Foglaljon Ön is időpontot

 

A Levendula Home gyógyítás-masszázs centrumába tetszés szerint történhet a bejelentkezés telefonon vagy az online felületen. Az online foglalás felülete a weboldalon érhető el. A személyes adatok megadását követően szabadon választható a szolgáltatás típusa, a dátum és a rendelkezésre álló időpont is.