„A stílus mögött egy ember van, az ember mögött egy élet van” - Protokoll és PR előadás a Bencs Villában

Teltházas közönség fogadta a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének
oktatóját a Bencs Villában.

„A stílus mögött egy ember van, az ember mögött egy élet van” - Protokoll és PR előadás a Bencs Villában „Az illem örökérvényű-sosincs késő a változáshoz”. Ezzel a gondolattal nyitotta meg előadását Koncz Veronika. Az est során körbejárta az illem, etikett, protokoll fogalmait. A diplomáciai és állami protokolltól kezdve, az ízléses megjelenésen és étkezési kultúrán át, a hétköznapi viselkedési normákig rengeteg új, hasznos és érdekes információval szolgált.

 

 

A Bencs Villa polgári szellemiségéhez kiválóan illő estén vehettek részt az érdeklődők. Az előadást követően rövid beszélgetésre is sor került, melynek moderátora Kováts Dénes volt.

Végül, a közönség kérdéseire is választ adott Veronika, aki megyénkben egyedülálló módon képviseli és népszerűsíti a megjelenés- és viselkedéskultúra elengedhetetlen üzenetét.

A Bencs Villa soron következő programja Kálloy Molnár Péter és Hrutka Róbert: Pesti álom című zenés koncertje lesz. Hagyja, hogy elvarázsolják a százéves pesti utcák és házak, megérintsék a szerelmes pillanatok!

„A stílus mögött egy ember van, az ember mögött egy élet van” - Protokoll és PR előadás a Bencs Villában