Változatlan áron indul a színházbérletek értékesítése a Móricz Zsigmond Színházban

A júniusban bérletet megújítók vagy új bérletet vásárlók páros belépőt nyerhetnek a Rózsakert Szabadtéri Színpad Nyitott ablak című előadásáraA Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodája 2019. június 13-ától kezdi a bérletértékesítést, a tavalyival megegyező, változatlan áron!

 

 

 

Az előző évadban vásárolt bérletes helyeket érintő bérletmegújításra 2019. június 13. és július 6. között van lehetőség. Ezt követően az új bérlők is igényt tarthatnak a régi bérlők helyére. Tavaly bevezetett VIP bérletünk korlátozott számban a 2019/2020-as évadban is elérhető! VIP bérlettel rendelkező nézőink kényelmét soron kívüli ruhatár, valamint az előadások szünetében VIP szalonunkban a büfétől független, soron kívüli catering szolgáltatás (pezsgő/bor/pálinka, kávé, üdítők, aprósütemény) biztosítja.

A júniusban bérletet megújítók, illetve új bérletet vásárlók között 5 darab páros belépőt sorsolunk ki a Rózsakert Szabadtéri Színpad Nyitott ablak című produkciójára, 2019. július 6-ára! Nagyszínpadi és Krúdy kamaraszínpadi bérlet együttes vásárlása esetén (kombinált bérlet) továbbra is 10% kedvezményt biztosítunk. Felnőtt bérletet vásárló nézőinket egy kedvezményre jogosító wellness-utalvánnyal ajándékozzuk meg. Bérletek vásárlásakor 5% nyugdíjas- és pedagógus kedvezmény kapható, melyet érvényes nyugdíjas- és pedagógus kártyával vásárolhatnak meg személyesen Szervező- és jegyirodánkban.

A lehetséges fizetési módokról és további információkról a Színház Szervező- és jegyirodájában és a www.moriczszinhaz.hu oldalon tájékozódhatnak. Honlapunkról letölthetőek színházunk mobil applikációi, melyen jegyvásárlás mellett további aktualitások is elérhetőek.
A Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásaira jegyek és a 2019/2020-as évadra bérletek kezelési költség nélkül a moriczszinhaz.jegy.hu oldalon, illetve a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában válthatóak:

Nyíregyháza, Országzászló tér 6.,
Tel.: 42/507-006, 30/303-2875, 20/233-2926
E-mail: szervezes@moriczszinhaz.hu
Nyitva tartás: hétköznap 9-17 óráig
Szeretettel várjuk bérleteseinket és leendő bérleteseinket!

A Móricz Zsigmond Színház Társulata