A vihar elmúlt - Csütörtökön mindenkit vár a LESZ FESZT

A vihar elmúlt. Csütörtökön mindenkit vár a LESZ FESZT Sikerült mindent helyre állítani, de a Kisvárdára lecsapó heves vihar a fesztivál építésén dolgozóknak is sok kellemetlenséget okozott – mondta el Török László, a fesztivál igazgatója.
 

 

 

„Megrázó élmény volt, de a károkat sikerült rendbe hozni. Köszönjük ezúton is Kisvárda Város Önkormányzatának és mindenkinek a segítségét, aki hozzájárult, hogy a Fesztivál előkészületei rendben folytatódhassanak.”

Július 4-én, csütörtökön a meghirdetett program szerint kezdetét veszi az 5. Lesz Feszt. A fesztivállal kapcsolatos friss információkat folyamatosan tesszük közzé Facebook oldalunkon és weboldalunkon a www.leszfeszt.hu-n. Mindenkit szeretettel várunk.

 

A LESZ Feszt területe 2019.06.28-án Fotó: Móricz Csaba

A LESZ Feszt területe 2019.06.28-án Fotó: Móricz Csaba

 

3 napig újra a bulizásé lesz a főszerep a Kisvárdai Várkertben. A korábbi fesztiválokhoz hasonlóan az 5. LESZ Feszt sem fog szűkölködni a hazai és világsztárok látványos produkcióban.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is külön lesz a rockzenei és popzenei nagyszínpad, valamint dance aréna. A tó közepén lévő sziget pedig hangulatos helyszínt biztosít a délután könnyed zenehallgatáshoz és az esti retro bulikhoz.

A szervezők a zene mellett a közösségi és szórakoztató programokkal is készülnek. A távolabbról érkezőket a fesztiválterület közelében kialakított kemping várja majd, Nyíregyháza felé pedig hajnalban buszjárat is rendelkezésére áll a hazaindulóknak.

Idén 3 nap alatt 4 színpadon, több, mint 80 fellépőt láthatunk. Hatalmas showval készül többek között Redfoo, a The Toy Dolls, a Bassjackers, a Holligans, Majka és az Ők, Rúzsa Magdi, ByeAlex és a Slepp, a Halott Pénz.

Fontos változás, hogy a Fesztivál megközelítése eltér a korábbi évektől megszokottaktól. A Főbejárat a Mátyás király utca felől közelíthető meg. Az érkezők díjmentesen igénybe vehetik az itt kialakított 800 férőhelyes parkolót is.