Lövölde tér lesz szombaton a Rózsakertben

Lövölde tér lesz szombaton a Rózsakertben A Rózsakert Szabadtéri Színpadon szombaton, 2019. augusztus 17-én, 20.30 órától Kern András Lövölde tér című zenés estjével várjuk a közönséget!

 

 

Az est vendégei: Hernádi Judit és Heilig Gábor.
A Kossuth díjas színművész első lemeze negyedszázada jelent meg, rajta az azóta legendássá vált Lövölde tér című dallal. A műsorban a közönség hallhatja a népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik - többek között - a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem marad el a Lövölde tér sem! És sok-sok történet, humor, ahogy azt megszokhattuk Kern Andrástól.

Kern több alkalommal énekelt Hernádi Judittal, közös lemezük is jelent meg „Kernádi” címmel. A népszerű művésznő szólóban is és duettben is szerepel az esten.

Lövölde tér lesz szombaton a RózsakertbenHeilig Gábor volt a zenei vezetője majd’ minden Kern lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani est zenei részének ő a zenei producere, a zenekar vezetője és persze a gitározás mellett énekel is.

A dalokat Gátos Iván zenekara kíséri.

Jegyek kaphatóak a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában, illetve online:
https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/kern-koncert-104087/551586

Esőnap: 2019. augusztus 18. vasárnap 20.30