Izzi a csodakutya osztott ajándékot Mikulás napján

Izzi a csodakutya osztott ajándékot Mikulás napján  December 6-án 15.00 és 17.30 között a Vécsey Utcai Fiókkönyvtárban Izzi a csodakutya osztott Mikulás meglepetés csomagokat a könyvtárba betérő gyerekeknek, akik közös fotót is készíthettek Nyíregyháza egyik legismertebb segítőkutyájával.

 

Izzi, aki ez alkalommal a Mikulásnak segített be, nagyon örült minden elmondott versnek, elénekelt ünnepi dalnak. A gazdáját, Gáll Róbertet pedig kutyatartásról, segítő kutyákról, kutyás dolgokról lehetett kérdezni. A könyvtárban az ünnepi hangulatot tovább fokozta, hogy a "Mézeskalács Város" kiállításra érkeztett mesterművek is ki voltak állítva, és december 18-ig a szavazatokat is várják az alkotásokra. 

A délután során egyébként egy másik kutyus is betért a könyvtárba, ugyanis bár viszonylag kevesen tudják, de a Móricz Zsigmond Könyvtár Vécsey Utcai Fiókkönyvtára kutyabarát! Így nem csak ünnepekkor vagy rendezvény idején, de a hétköznapok során is be lehet térni kedvenceinkkel újságot, könyvet olvasni, akár egy kávé mellett!

 

Fotó: Kovács Tünde

Képek: