Jubilál a Fuxtec-99,4 Sunshine FM műfüves teremlabdarúgó torna

Várhatóan az idén is nagy érdeklődés mellett zajlik majd, a jubileumi X. Fuxtec-99,4 Sunshine FM műfüves teremlabdarúgó torna a Nyíregyházi Filo Focicsarnokban, december 27 és 29 között.  A szervezők rekord számú csapatra számítanak, hiszen már idő előtt 32 csapat jelezte részvételét, így a nagy érdeklődésre való tekintettel maximum 36 csapatosra tervezik a tornát – hangzott el a tornát ismertető sajtótájékoztatón.

 

 

Márton Péter a Filo focicsarnok üzemeltetője, a torna szervezője elmondta: az elmúlt tíz év alatt egyre nagyobb népszerűségre tett szert az amatőr bajnokság, és egyre fiatalodik, hiszen nagyos sok ifjú focista lép pályára az idén is . Az elmúlt egy évtized alatt 300 csapat közel háromezer játékosa focizott a Filo focicsarnok műfüvén és több mint 2500 gól született a torna története során. 

Az idei év újdonsága, hogy a támogatóknak köszönhetően duplájára nőtt az összdíjazás, mely idén már egymillió forint. A győztes csapat 500 ezer forinttal lesz gazdagabb. A pénzdíjak mellett az első helyezett csapat 150.000 Ft értékű reklám lehetőséget kap a 99,4 Sunshine Fm-től.  A torna komolyságáról, a szabályok betartatásáról a Magyar Labdarúgó Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóságának hivatalos játékvezetői gondoskodnak.