Egyelőre nem marad el a Sóstó Open Air !

"Az elmúlt időszakban a vírusterjedés kapcsán kialakult vészhelyzet miatt többen is kérdeztek, mi lesz a Sóstó Open Air - el. Mi, a Fesztivál szervezői továbbra is dolgozunk! Továbbra is úgy készülünk és abban bízunk, hogy június 24-27 között bemutathatjuk Nyíregyháza legnagyobb buliját, igazi fesztiválélményt nyújtunk, és együtt bulizunk majd veletek!" - írják a szervezők.

 

 

"A szervezést és az ahhoz kapcsolódó tárgyalásokat, szerződéskötéseket folytatjuk, igaz a kialakult helyzetre tekintettel home office rendszerben dolgozva. A legutóbb meghirdetett hazai top banda, a Halott Pénz és a külföldi sztár DJ, Tujamo bejelentésével már szinte teljes a fellépők köre a SOA Fesztiválon.

Rengeteg nyereményjátékot, jegy- és bérletakciót tartogatunk még számotokra, de a kialakult helyzetre tekintettel ezek közzétételével most várunk még.

Arra kérünk titeket, hogy a fesztivállal kapcsolatban csak hiteles forrásból tájékozódjatok! (infó vonalunk és email címünk, valamint a www.sostoopenair.hu oldalunk elérhető)

Most mindenki részéről felelős viselkedésre van szükség, hogy minél hamarabb túl legyünk ezen a kritikus helyzeten és nyáron már együtt bulizhassunk veletek a Sóstó Open Air koncertjein!

Addig is segítsétek a munkánkat azzal, hogy beszéltek rólunk, biztattok minket! Most különösen nagy szükségünk van rátok!

Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre!" - jelentették meg március 14-én a fesztivál hivatalos Facebook oldalán.