A Képmás zenekar is "Maradj otthon" dalt írt

Talán mindenki hallott már a #maradjotthon mozgalomról, ám nemrég kimondottan a magyar zenészekhez intéztek ilyen felhívást, melynek hatására megható és fülbemászó dalok születtek. A legújabb ilyen szervezmény a nyíregyházi Képmás zenekar munkáját dicséri.

 

 

 

A Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorát vezető Harsányi Levente és Bikfalvi Tamás nemrég arra kérték a magyar zenészeket, hogy a zene segítségével bírják otthonmaradásra mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztályt. A kezdeményezéshez több hazai zenész is csatlakozott már az elmúlt napokban ( pl. Pély Barna, Deniz, Fatal Error).

A nyíregyházi Képmás zenekar is csatlakozott ezen zenészek közé egy kedves dallal, amelyet otthonában vett fel Bolega László frontember kisfiával, Lacikával. A szám címe utal a kihívásra is: Maradj otthon!

Arra a kérdésre, hogy a kényszerű szünet alatt, amíg nem koncertezhetnek, hogyan tudják tartani a kapcsolatot a rajongókkal, a Képmás zenekar így válaszolt:  "Egyelőre  - mint mindenki más a mi műfajunkban - a csapat közösségi oldalain tervezünk eddig még ki nem adott anyagokat és élő közvetítéseket megjeleníteni". Sok sikert kívánunk és csatlakozva a zenekarhoz, kérünk mindenkit (aki megteheti), hogy maradjon otthon, hallgassa és ossza meg ezt a dalt másokkal!