Folyamatos az arcmaszkok postaládázása Nyíregyházán

Ahogyan korábban közzétettük, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata arcmaszkot juttat el minden 65 év feletti nyíregyházi lakos részére. Dr. Kása Brigitta aljegyző asszony, az operatív munkacsoport koordinációs vezetője az érintettek türelmét kéri.

 

 

Tájékoztatása szerint: „A maszkok lakcímre történő eljuttatása ezen a héten is folytatódik és folyamatosan zajlik, kérjük szíves türelmüket. Az elmúlt héten a Jósaváros, Örökösföld városrészekben élők, a Vay Á krt., Bujtos u., Toldi u., Szarvas u., Búza tér környékén élő 65 év felettiek részére vitték ki a terjesztők a maszkokat.

A maszkokat nem a postás viszi, ezért kérjük, hogy ellenőrizzék, a postaládájukon a nevük jól olvashatóan fel van-e tüntetve. Azok a 65 év feletti idős személyek, akik a fenti körzetekből esetleg nem kapták meg a maszkot, május 11-től jelezhetik azt a 06-42/524-585 telefonszámon nevük, születési idejük és lakcímük megadásával. A bejelentést minden nap 8-12 óra és 13-16 óra között fogadják Polgármesteri Hivatal munkatársai."