Tájékoztatás – piaci nyitvatartási rend

„Tájékoztatom a T. Lakosságot, hogy Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere a mai napon határozatban rendelkezett, miszerint a Jósavárosi Régiségpiac június 2-ától újból nyitva tarthat a veszélyhelyzet kihirdetését megelőző nyitvatartási rend szerint. Az üzemeltető NYÍRVV Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a Korányi F. utcai Régiségpiac leghamarabb június 7-én fogadja újra az árusokat és a vásárlókat.

 

 

A határozat arról is rendelkezik, hogy május 20-ától a NYÍRVV Nonprofit Kft. által üzemeltetett valamennyi piac területén engedélyezett és lehetőség nyílik a többkapus beléptetésre, valamint június 2-ától engedélyezett a helypénzes árusítás is.

A polgármester felhívja mindenkinek a figyelmét, hogy a szájmaszk viselése a NYÍRVV Nonprofit Kft. által üzemeltetett valamennyi piac szabadtéri árusító területein árusoknak és vásárlóknak a veszélyhelyzet megszűnéséig fokozottan ajánlott. A 65 év felettiek a délelőtt 10-12 óra közötti időintervallumban kereshetik fel továbbra is a piacokat.”

 

Dr. Kása Brigitta aljegyző asszony, a nyíregyházi operatív munkacsoport vezetője