Forgalomkorlátozás a Korányi Frigyes utca – Csaló köz környékén

Június 23-án megkezdődik a Korányi Frigyes utca – Csaló köz csomópontban az új körforgalmú csomópont építése. A kivitelező tájékoztatása szerint a munkálatok első fázisában az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani:

 

 

Június 23-án, kedden 7:00 órától lezárják a forgalom elől a Csaló közt mindkét irányból a Korányi út - Lengyel utca közötti szakaszon. Burkolatbontási, fakivágási és bozót-, cserjeirtási munkálatok kezdődnek. A forgalomkorlátozás érinti a menetrend szerint közlekedő volánbusz járatokat, amelyek ideiglenesen a Korányi - Eperjes - Gádor Béla, Lengyel (egyirányúsítva) - Csaló köz (és ugyanitt vissza) útvonalon közlekednek majd. A Korányi út - Csaló köz kereszteződésben lévő buszmegálló a belvárosba vezető oldalon lezárásra kerül. A korlátozás előreláthatóan június 30-ig lesz érvényben.

Kérjük az érintett útvonal mellett lakók és az arra közlekedők türelmét és megértését!

A kivitelezés második szakaszában, várhatóan július 1-jétől további forgalomkorlátozások bevezetésére lesz szükség. Lezárásra kerül a Csaló köz mindkét irányból a Korányi út - Lengyel utca közötti szakaszon, valamint a Korányi út - Kalevala sétány közötti szakaszon (Privát ABC parkolói előtt). Az ABC átmenetileg a Kalevala sétány felől lesz megközelíthető.

A Korányi út 52-77. szám közötti szakaszon szintén július 1-jétől lezárásra kerül a félpálya, ezért jelzőlámpával irányított, váltakozó irányú forgalom lesz biztosítva az arra közlekedőknek.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy fokozott figyelemmel és ne megszokásból közlekedjenek.