A Rózsakert Szabadtéri Moziban szombaton este: Mamma mia!

A Rózsakert Szabadtéri Mozi 2020. június 27-én, szombaton 20.30 órai kezdettel, a Mamma mia című amerikai-angol-német zenés vígjátékkal várja a romantikus nyári esték kedvelőit!

 

 

 

MAMMA MIA! - Az ABBA felejthetetlen slágereivel!
Donna független, egyedülálló anya, és van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrőlpattant Sophie-t, és éppen most készül elengedni a kezét. Lánya esküvőjére Donna meghívta két legjobb barátnőjét, az életrevaló Rosie-t és a módos, sokszor elvált Tanyát a régi zenekarából, a Donna és a Dinamókból. Ám titokban Sophie is hívott három vendéget. A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri. Ezért aztán elhív három pasit Donna múltjából a mediterrán paradicsomba, ahol már mindannyian jártak 20 évvel korábban. És 24 kaotikus, varázslatos óra következik, melyben új szerelmek bimbóznak és régi románcok lobbannak fel újra a lehetőségek buja szigetén.

Főbb szerepekben:
Meryl Streep - Donna
Pierce Brosnan - Sam Carmichael
Colin Firth - Harry Bright
Amanda Seyfried- Sophie
Stellan Skarsgård- Bill Anderson
Julie Walters - Rosie
Christine Baranski - Tanya

 

 

Amerikai-angol-német zenés vígjáték, 109 perc, 2008
A film megtekintését 12 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánljuk!

Jegyek elérhetőek a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában, a filmvetítés előtt a helyszínen, valamint online a www.moriczszinhaz.hu oldalon, valamint az alábbi linken: http://www.moriczszinhaz.hu/p/online-jegyvasarlas.html

Szeretettel várjuk Nézőinket immár teljes nézőtéri kapacitással!

A Rózsakert Szabadtéri Színpadot üzemeltető Móricz Zsigmond Színház