A Rózsakert Szabadtéri Moziban szombaton este: a Tökéletes hang!

A Rózsakert Szabadtéri Mozi 2020. június 20-án, szombaton 20.30 órai kezdettel, a Tökéletes hang című amerikai zenés vígjátékkal várja a romantikus nyári esték kedvelőit!

 

 

Tökéletes hang - amerikai zenés vígjáték, 2012
Beca megérkezik a főiskolára, ám világos lesz számára, hogy egyik klikkbe sem passzol bele, mégis beleerőltetik egybe, amit magától sosem választott volna: a vagány csajok, a cuki csajok és a fura csajok közé, akiknek egyetlen közös témája az, hogy mennyire szólnak jól, amikor együtt énekelnek ebben a fergeteges új vígjátékban. Beca kiragadja az acapella énekcsoportot az unalomig ismert standardok és tökéletes harmóniák világából, és új mixekbe rángatja bele őket, miközben élet-halál harcot folytatnak az érvényesülésért a főiskolás énekcsoportok könyörtelen világában. Ez vagy a legdögösebb dolog lesz, amit valaha csináltak, vagy a legőrültebb, de leginkább mindkettő.
A film megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
A film hossza: 112 perc
Forgalmazó: UIP-Duna Film    

 

Jegyek elérhetőek a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában, hétköznap 9-17 óráig, a vetítés előtt a helyszínen, valamint online a www.moriczszinhaz.hu oldalon, illetve az alábbi linkre kattintva: http://www.moriczszinhaz.hu/p/online-jegyvasarlas.html?fbclid=IwAR3DPKbP...

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a filmet a szabadtéri rendezvények megtartására érvényben lévő kormányrendelet betartásával, minden 4. széket elfoglalva tekinthetik meg, két néző között három ülőhelyet üresen és a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket szabadon hagyva!
A  szabadtéri rendezvény során a  nézők – a  nézőtéren kialakított ülőhelyeken kívül – a  védőtávolságot kötelesek egymástól megtartani!

Szíves megértésüket köszönjük, szeretettel várjuk Nézőinket!

A Rózsakert Szabadtéri Színpadot üzemeltető Móricz Zsigmond Színház