A Rózsakert Szabadtéri Moziban újra kultfilmek várják a közönséget!

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy a nyíregyházi Rózsakert Szabadtéri Mozi 2020. június 13-án, szombaton 20.30 órai kezdettel, a Flashdance című amerikai zenés kultfilmmel nyit!

 

 

Flashdance - amerikai zenés film, 1983
Alex, a nappal hegesztőmunkásként dolgozó fiatal lány esténként táncosként lép fel egy bárban. Az minden vágya, hogy egy nap balett-táncosnő lehessen. Érvényesüléséhez azonban csak tehetségét és tánctudását hajlandó latba vetni, a szépségével kivívott járó támogatást - csakúgy, mint minden más protekciót -, élből visszautasítja.
Főszereplő: Alexandra "Alex" Owens: Jennifer Beals
A film megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
A film hossza: 90 perc  
Forgalmazó: UIP-Duna Film  
 

Jegyek elérhetőek a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában, hétköznap 9-17 óráig, a vetítés előtt a helyszínen, valamint online a www.moriczszinhaz.hu oldalon, illetve az alábbi linkre kattintva: https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/rozsakert-szabadteri-mozi-flashdan...

 

 

Felhívjuk a romantikus nyári mozis esték kedvelőinek figyelmét, hogy a filmet a szabadtéri rendezvények megtartására érvényben lévő kormányrendelet betartásával, minden 4. széket elfoglalva tekinthetik meg, két néző között három ülőhelyet üresen és a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket szabadon hagyva!
A  szabadtéri rendezvény során a  nézők – a  nézőtéren kialakított ülőhelyeken kívül – a  védőtávolságot kötelesek egymástól megtartani!

Szíves megértésüket köszönjük, szeretettel várjuk Nézőinket!

A Rózsakert Szabadtéri Színpadot üzemeltető Móricz Zsigmond Színház