Útinfók, forgalomkorlátozás

Jó ütemben halad a Benczúr-Bessenyei terek körüli úthálózat és járdák rekonstrukciója. A kivitelező tájékoztatása szerint július 29-től (szerda) a Bessenyei tér keleti oldalán (Kormányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály felőli oldal) az útépítési munkálatokat szakaszosan, teljes útlezárás mellett végzik, kezdődően a Bessenyei tér 6. számtól a Bethlen Gábor utcáig terjedő területen.

 

 

 

Ez a szakasz gépjárművel átmenetileg nem lesz megközelíthető. A Széchenyi utca – Bessenyei tér 6. sz. közötti szakasz zsákutca lesz, a kétirányú forgalom 30 km/s sebességkorlátozás mellett biztosított lesz, megállni tilos, valamint útszűkület jelzések lesznek érvényben.

A Bessenyei tér Móricz Zsigmond Színház felőli oldalán a teljes útzár ideiglenesen feloldásra kerül, továbbra is útszűkületre, félpályás lezárásra kell számítani, megállni tilos jelzés, valamint 30 km/h-s sebességkorlátozás van érvényben.

Kérjük, aki teheti válasszon másik útvonalat!

Köszönjük a gépjárművezetők, és az arra közlekedő gyalogosok türelmét és megértését.

Az aktuális munkálatokról és az azzal járó forgalomkorlátozásról, vagy azok feloldásáról folyamatosan tájékoztatást adunk.