Kisállat Börze és Bababörze egy napon

Minden hónap második vasárnapján 6 és 14 óra között várja az érdeklődőket a KISÁLLAT BÖRZE Nyíregyházán, a Fokos utcai Piactéren.Az Esélycentrummal szemben elhelyezkedő Kertvárosi Piacon több mint 6000 m2-es területen 20 db asztalból álló fedett árusítási hely áll rendelkezésre, továbbá több mint 300 autó tud díjmentesen parkolni.

 

 

 

2020. augusztus 9. Kisállat BÖRZE

A vásárlók részére a belépés díjtalan!

Az értékesítési céllal érkező vendégeknek jelképes összegért - 250 Ft - biztosítunk kulturált értékesítési lehetőséget.

A korábban megrendezett börzéket hatalmas érdeklődés övezte, és terveink szerint minden hónap második vasárnapja biztosít lehetőséget arra, hogy városunkban is hagyománnyá váljon a találkozó. A kis kedvencek mellett megtalálható minden olyan segédeszköz is, amely a kisállat- és díszállattartáshoz szükséges körülmények megteremtéséhez elengedhetetlen.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a díszmadarak (díszszárnyasok, galambok) esetén Állatorvosi bizonyítvány, illetve Állattartói nyilatkozat kötelező. Ebet forgalmazni kizárólag az állatot azonosító bőr alá beültetett mikrochip megléte, valamint az oltási könyvben feltüntetett életkornak megfelelő oltások megléte esetén lehetséges. Az állategészségügyi feltételek betartását kirendelt hatósági állatorvos ellenőrzi.

Önt is várjuk minden hónap második vasárnapján 6 és 14 óra között a KISÁLLAT BÖRZÉN!

2020. augusztus 9. Bababörze

2020. augusztus 9-én (vasárnap) 6 és 14 óra között a Búza téri Piaccsarnok külső fedett részén ismét Bababörzét rendez a NYÍRVV Nonprofit Kft.

A nyíregyházi lakosoknak 500 Ft/asztal áron van lehetőségük gyermekeik felnőtt ruháit, megunt játékait és könyveit értékesíteni.

A látogatóknak a belépés ingyenes!

Szeretettel várjuk Önt is!