Kisállat BÖRZE a Fokos utcai Piactéren

Minden hónap második vasárnapján 6 és 14 óra között várja az érdeklődőket a Kisállat BÖRZE Nyíregyházán, a Fokos utcai Piactéren. A szeptember 13-i Kisállat BÖRZÉN kívül idén még két időpontban: 2020. október 11-én és november 8-án került megrendezésre.

 

 

Az eddig lezajlott börzéket hatalmas érdeklődés övezte, és minden hónap második vasárnapja biztosít lehetőséget arra, hogy városunkban is hagyománnyá váljon a találkozó. A kis kedvencek mellett megtalálható minden olyan segédeszközi is, amely a kisállat- és díszállattartáshoz szükséges körülmények megteremtéséhez elengedhetetlen.

A vásárlók részére a belépés díjtalan! Az értékesítési céllal érkező vendégeknek jelképes összegért - 250 Ft - biztosítunk kulturált értékesítési lehetőséget.

Az Esélycentrummal szemben elhelyezkedő Kertvárosi Piacon több mint 6000 m2-es területen 20 db asztalból álló fedett árusítási hely áll rendelkezésre, továbbá több mint 300 autó tud díjmentesen parkolni.

 

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a díszmadarak (díszszárnyasok, galambok) esetén Állatorvosi bizonyítvány, illetve Állattartói nyilatkozat kötelező. Ebet forgalmazni kizárólag az állatot azonosító bőr alá beültetett mikrochip megléte, valamint az oltási könyvben feltüntetett életkornak megfelelő oltások megléte esetén lehetséges. Az állategészségügyi feltételek betartását kirendelt hatósági állatorvos ellenőrzi.