Friss útinfó a Benczúr-Bessenyei terekről

Mérföldkőhöz érkezett a Benczúr-Bessenyei terek körüli utak és járdák rekonstrukciójának kivitelezése. A kivitelezés jelenlegi szakaszában október 15-20. között két ütemben aszfaltozási munkálatokat végeznek.

 

 

A Bessenyei tér keleti oldalán (Kormányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály felőli oldal) október 15-én és 16-án, a Benczúr tér nyugati oldalán (Kölcsey Ferenc Gimnázium felőli oldal) október 19-én és 20-án teljes útzár mellett dolgoznak majd.

Az aszfaltozás idejére az érintett utcákba mindkét irányból behajtani tilos. Az aszfaltozási munkák végeztével feloldásra kerülnek a behajtási korlátozások, a 30 km/h-s sebességkorlátozások érvényben tartása mellett biztosított lesz ezen utcák megközelítése.

A Benczúr tér Jósa András Múzeum felőli oldala a Benczúr tér 20. sz. előtti útépítési munkálatok miatt átmenetileg mindkét irányból zsákutcaként üzemel, az utca gépjárművel történő megközelítése kizárólag célforgalom esetén a Kiss Ernő és a Széchenyi utca irányából is biztosított, zsákutca, kétirányú forgalom, 30 km/h sebességkorlátozás, megállni tilos, valamint útszűkület jelzések mellett. A korlátozások itt várhatóan egy hétig lesznek érvényben.

A Bessenyei tér Móricz Zsigmond Színház felőli oldalán az útépítési munkálatokat továbbra is teljes útlezárás mellett végzik. Ez az oldal gépjárművel átmenetileg nem megközelíthető. A Színház utca továbbra is zsákutca, megközelítése kétirányú forgalom, illetve 30 km/h sebességkorlátozás mellett biztosított. A korlátozások itt várhatóan november végéig lesznek érvényben.

Kérjük, aki teheti válasszon másik útvonalat

Köszönjük a gépjárművezetők, az arra közlekedő gyalogosok türelmét és megértését.

Az aktuális munkálatokról és az azzal járó forgalomkorlátozásról, vagy azok feloldásáról folyamatosan tájékoztatást adunk.