"Gondolkodj virágosan!" pályázat meghosszabbítva!

Szeretnék a város minden intézményének lehetőséget és még több időt biztosítani, hogy a gyermekek elkészíthessék virágágyás-terveiket, és versenybe szállhassanak a nyereményekért.Így a pályázatokat 2021. március 29-ig nyújthatjátok be a marketing@nyirvv.hu email-címre vagy küldhetitek el postán a 4403 Nyíregyháza, Pf. 14. levelezési címre.

 

 

A NYÍRVV Nonprofit Kft. LOMB BOTOND közreműködésével „Gondolkodj virágosan!” virágágyás tervező- és kivitelező PÁLYÁZATOT HIRDET nyíregyházi általános iskolai osztályok és óvodai csoportok részére.

A pályázat célja
Kezdeményezésünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet a zöldfelületek kialakításának fontosságára, elősegítve a közös gondolkodást és megvalósítást a minket körülvevő környezet szebbé és zöldebbé tételében. Társaságunk a pályázat során be kívánja vonni Nyíregyháza város alapfokú tanintézményeinek tanulóit, valamint óvodásait egy-egy virágágyás tervezésébe, megvalósításába, gondozásába, ezzel is hangsúlyozva, hogy a kialakított virágos zöldfelületek mindannyiunk értékei, melynek megőrzéséért felelősséggel tartozunk. Hiszen csak közösen együttműködve lehet fenntartani a zöldfelületek épségét-szépségét városunkban!
Az akció Társaságunk számára fontos tapasztalatot jelent, hiszen az új ötletek mellett megismerjük azt is, milyen környezetben képzelik el mindennapjaikat a fiatalok. Ugyanakkor arra is lehetőségünk nyílik, hogy terjesszük és formáljuk a környezettudatos szemléletet e korosztály számára is.

 

 
A pályázók köre
Nyíregyháza közigazgatási területén lévő általános iskolai osztályok és óvodai csoportok (továbbiakban: csapatok). A pályázat benyújtásához minden csapat részéről maximum 2 fő pedagógus részvétele lehetséges.
A pályázat 2 kategóriában kerül meghirdetésre:

    ÁLTALÁNOS ISKOLÁS KATEGÓRIA
    ÓVODÁS KATEGÓRIA

További részletek: http://nyirvv.hu/hireink/Gondolkodj-viragosan-meghosszabbitva?fbclid=IwA...