Mindent a gyógynövényekről - 6.rész

Dr. Hajdu Zsanett, gyógynövényszakértő biológus MINDENT A GYÓGYNÖVÉNYEKRŐL II. címmel nyolc héten át élő előadásban vár Mindenkit, keddenként 18 órától a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház Youtube csatornáján. A hatodik részt a holnapi napon tekinthetik meg!

 

 

6. rész: 2021. április 20-án, kedden 18 órakor
Téma: A női egészségre ható gyógynövények

Az előadás a következő linken egyetlen kattintással elérhető:
http://bit.ly/mindentAgyógynövényekről6

Az előadás alatt írásban kérdezni is lehet majd, a videó alatt megjelenő chat ablakban. Az előadások csak egy hétig lesznek visszanézhetők, ezért bízunk benne, hogy ott tudnak lenni időben!    

A 6. részről bővebben:

Ebben a részben végigtekintünk a Nő életén, és megnézzük, hogy melyek azok a növények, amelyek támogathatnak bennünket a nehéz pillanatokban. Legyen szó akár szimpla nehéz napokról, szépészeti kérdésekről, vagy nőgyógyászati panaszokról. Beszélünk a babahozó növényekről és a várandósságról, a szoptatásról és az ilyenkor ellenjavallt növényekről, valamint fogyókúráról és fejfájásokról. Áttekintjük a premenstruációs szindrómában, menopauza idején és időskori csontritkulás esetén alkalmazható növényeket is. A gyógynövényeken túl szóba kerülnek azok a zöldségek, gyümölcsök, gabonák is, amelyek támogatják szervezetünket a fenti helyzetekben.