Vár rád a Magyar Vidék Nemzeti Expedíció tábora!

Már 13. alkalommal rendezik meg a Magyar Vidék Nemzeti Expedíció napközis tábor gyerekek számára. Az expedíció csapatának ötletgazdája és egyben vezetője Nagy Zoltán, aki már lassan harminc éve alapította a Tini Show Egyesületet.

 

 

Nagy Zoltán nagyon bízik benne, hogy talán a vírussal járó pandémiás helyzet jobbra fordul és kedvezően alakul a tábor számára. Szavaival élve:„Remélem a dobókockánk hatost fog mutatni! Mindig nagy érdeklődés fogadta a megtartott napközi táborunkat. Úgy gondoltuk, hogy kár lenne kihagyni ezt az idényt is. A program bázisa – már tizenharmadik éve -, a több millióból felújított és átalakított FORTUNA presszó Tiszabercelen. Innen indulunk kalandozni a megyébe, ismertetjük meg a gyerekekkel a történelmi eseményeket. Ami boldoggá tesz bennünket, hogy már határon túlról is érdeklődnek az expedíció programja iránt.”

Tehát, kedves gyerekek, kedves szülők a táborba való felhívás a következő:

A tábort  2021. július 05-09. között tartják meg. Indulás minden reggel 8:00-kor a nyíregyházi-örökösföldi PENNY parkolójából (megáll még a Ferenc körúton a lottózó melletti buszmegállóban 8:10-kor). Hazaérkezés ugyanoda, kb.16:30-kor. A tábor díja a belépőkkel, autóbusszal, stranddal, és napi háromszori étkezéssel mindössze 25 000 Ft. A  program előtt – természetesen, aki szeretne -, kérnek beadni 1-2 rövid ujjú fehér pólót, hogy rányomtassák az expedíció emblémáját.

 

Jelentkezés személyesen lehet a Tini Show Egyesület központi irodájában: Nyíregyháza, Szabadság tér 11, Szakszervezetek Székháza. További információ a 06 20 475 7751 és a 06 20 459 6436 telefonszámon. Részletes programmenüt minden jelentkező kap! A program médiaháttere a PEGAZUS TV.

 

                                                                                                      Hajzer Andrea