Új, volánbuszos honlap nyíregyháziaknak

Nyíregyháza MJV Önkormányzata és a társaság között hosszú távú közszolgáltatási szerződés van érvényben. Ennek részeként készült el a kifejezetten nyíregyháziaknak és a városba érkezőknek szóló részletes, összefoglaló portál, a nyiregyhaza.volanbusz.hu – ahol minden megtalálható egy helyen a nyíregyházi buszközlekedésről.

 

 

A mobiltelefonról is könnyedén böngészhető, önálló honlap lehetővé teszi, hogy ne a Volánbusz központi oldaláról kelljen több átkötéssel eljutni a nyíregyházi információkhoz, hanem mindent elsőre, egy helyen találjanak meg az utasok. A nyiregyhaza.volanbusz.hu felületén több olyan menüpont is helyet kapott, ami segít az eligazodásban. A részletes menetrendek mellett vonalhálózati térképek könnyítik a helyi útvonaltervezést, de a helyközi buszos és vasúti menetrendekhez is el lehet innen jutni. Külön menüpont segíti a jegy- és bérletvásárlást, valamint utazási tanácsokkal is szolgál a társaság. Friss, közlekedési információkat tartalmazó oldalának a linkje is megtalálható itt, de az aktuális forgalmi híreket, változásokat is megjelenteti. Külön értéke a portálnak, hogy a magyar mellett angolul és németül is elérhető, sőt, azon országok nyelvein is, melyekből a tapasztalatok alapján a legtöbb turista érkezik Nyíregyházára. A lengyelül, szlovákul, románul és ukránul beszélőket is kiszolgálja az új felület, mely hosszú egyeztetések után, az önkormányzat szempontjainak és kéréseinek figyelembe vételével született meg.

Innentől zökkenőmentesen, egy kattintással elérhető minden, ami a nyíregyházi közösségi közlekedéssel kapcsolatos, akár innen, vagy a korábban már megszokott volanbusz.hu/nyiregyhaza címet beírva, hiszen mindkettő ugyanoda vezet.