Ázsia Fesztivál a Mustárházban

Ismét Ázsia Fesztivált rendeztek a Mustárházban, amely idén már a 3-ik alkalommal valósulhatott meg. Hatalmas érdeklődés övezte a rendezvényt, mely a kibővített, minőségi programoknak volt elsősorban köszönhető.

 

 

A nap folyamán mind a táncolni vágyó, mind a játékot kedvelő közönség, de elsősorban az ázsiai kultúra szerelmesei találták meg a nekik tetsző programelemeket. A résztvevők meghallgathatták Lakatos Krisztina előadását, aki az ELTE keleti kultúrák tanszékéről érkezett, Kpop táncbemutatót tartott többek között a nyíregyházi MMC, valamint a LOT:US, meghívott előadók voltak a Aya-As you are, Szabó Ádám, és a budapesti B~wave formáció is.

Ezen kívül előadást tartott még a Korean Musicbuster és a 2theA, valamint IYF Hungary is. Idén is díjazták a legtehetségesebb rajzosokat, Ázsia quizt játszottak, tombolát sorsoltak és a nap végén Anime vetítés zárta az események sorát. De az egész napos színes forgatagban minden fesztiválozó megtalálhatta a számára legérdekesebb programot. A szervező csapat örömét fejezte ki a számos érdeklődőnek és ígérik, amennyiben lehetőség van rá, jövőre még szélesebb palettával fognak előrukkolni.