Iskolakezdési vásárt tart a Nyírvv

Rohan a nyár, hiszen lassan újra becsengetnek, és hamarosan el kell kezdeni az iskolai felszerelések beszerzését. A NYÍRVV Nonprofit Kft. 2021. augusztus 22-én első alkalommal „Iskolakezdési vásár!” néven börzét rendez a Búza téri Piac külső fedett részén.

 

 

 

Társaságunk szeretne hozzájárulni a „fenntartható” iskolakezdéshez a vásár megrendezésével.
Olyan iskolakezdéssel kapcsolatos használt, de még szép állapotú tárgyakat (pl. iskolatáska, tolltartó, tornazsák, írószerek, felesleges füzetek, mappák…), könyveket, gyermekruhákat értékesítő városlakókat várunk, akik méltányos áron szeretnének megválni saját gyermekeik dolgaitól, ezzel is segítve másokat.

Regisztrálni személyesen a Búza téri Piaccsarnok ügyfélszolgálati irodájában vagy a +36 42 416-008 telefonszámon lehet minden nap 08:00-16:00 óra között.
A regisztrációra 2021. augusztus 19-én 12 óráig van lehetőség.

A nyíregyházi lakosoknak 500 Ft/asztal áron van lehetőségük gyermekeik iskolai felszereléseit, kinőtt ruháit, és könyveit értékesíteni.
A helyszínen – korlátozott számban – 1x2 méteres fém asztalok állnak rendelkezésre.
Ez alkalommal a 14 év alatti gyermekek ingyen értékesíthetik használt tanszereiket!

 

Adjunk esélyt, hogy minden gyermek felkészülten kezdje a tanévet!

Társaságunk lehetőséget biztosít a használt, de még jó állapotú iskolaszerek átvételére ezen a napon. Az összegyűjtött tanszereket hátrányos helyzetben lévő gyermekek részére kívánjuk átadni.
A látogatóknak a belépés ingyenes!

Nyírvv