November végi előadások a nyíregyházi színházban

November második felében is izgalmas programmal várja Nézőit a teátrum. November 19-én, 20-án, valamint 26-27-én is műsorra tűzzük Pregitzer Fruzsina lenyűgöző főszereplésével a Kurázsi mama és gyermeki előadásunkat. Bertolt Brecht egyik leghíresebb darabja összetett történet arról, milyenek vagyunk mi, emberek; küzdelmeinkről, vágyainkról, félelmeinkről, túlélési stratégiáinkról.

 

 

A Várj, míg sötét lesz című lélektani krimi - melyet filmen egykor Audrey Hepburn vitt sikerre - novemberben három este is játsszuk (november 17.18. 22.), ezúttal Kuthy Patrícia bravúros alakításával láthatja majd a közönség.

Többször lesz a Közellenség című előadás is a Krúdy Kamarában, Horváth Illés rendezésében. A fordulatokban és érzelmekben egyaránt gazdag kortárs színdarabból készülő zenés előadás többek között azt az erkölcsi és létfilozófiai kérdést vizsgálja, meddig érdemes elmenni sérelmeink jóvátételéért. Mikor hatalmasodik el rajtunk úgy a bosszúszomj és igazságérzet, hogy önmagunkat tesszük tönkre vele? Mi vész el a küzdelemben, és vajon megéri-e?

Szeretettel várjuk kedves Közönségünket!
 
Móricz Zsigmond Színház