Már mindenki számára elérhetőek a Móricz Zsigmond Színház bérletei

Pár napja lejárt a Móricz Zsigmond Színház következő évadára a színházbérletek megújításának hivatalos határideje, a Krúdy Kamarába már több bérlet kelt el eddig, mint tavaly az értékesítési időszak végére, és a nagyszínpadi előadásokra is nagyon nagy az érdeklődés.A helyek rohamosan fogynak, így aki nem szeretne lemaradni a nagy kedvencek évadáról, mindenképp váltsa ki bérletét még időben!

 

 

A bérletek nem csak a Színház Jegyirodájában személyesen, hanem online is megvásárolhatóak a Teátrum honlapján: https://moriczszinhaz.jegy.hu/seasonticket linken, illetve a Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásai előtt és a szünetben, a belépőjeggyel rendelkező Nézőknek!

Aki még szeretné, siessen, a jövő hét folyamán megújíthatja régi bérletét, de már azokat is várjuk nagy szeretettel, akik szeretnének újonnan bérletet vásárolni!

 

A 2022/23-as évad bérletes előadásai:
https://www.moriczszinhaz.hu/eloadasok?season=316

Bérletek elérhetőek:
 Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda (Nyíregyháza, Színház u. 2.), a Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásai előtt és a szünetekben, valamint online: https://moriczszinhaz.jegy.hu/seasonticket

Információ:
Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda
4400 Nyíregyháza, Színház u. 2.
Telefon: + 36 42 507 006
Hétköznap 9 és 17 óra között hívható telefonszámok: +36 30/303-2875 +36 20/233-2926
E-mail: SZERVEZES@MORICZSZINHAZ.HU

 

 

A nagy kedvencek évadával várjuk kedves Nézőinket!

Móricz Zsigmond Színház