Modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztésének megvalósítása Vásárosnaményban

A CSEKŐ-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 69,24 millió forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást nyert el a Széchenyi Terv Plusz programban. Az európai uniós támogatás felhasználásával a cég nagykereskedelmi és raktározási tevékenységének kapacitásbővítéséhez, hatékonyságának növeléséhez szükséges gépek beszerzését valósította meg.

 

 

A CSEKŐ-KER Kft. a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00762 azonosító számú projekt keretében a TEÁOR 4621 Gabona, dohány, vetőmag, takarmány nagykereskedelme tevékenységét fejlesztette, a 4800 Vásárosnamény, Vammala utca 4. számú székhelyén. Az eszközbeszerzés keretein belül 1 db ALEX-400-90 m típusú felsőpályás szállítószalag, 1 db Agros 60 Magtisztító gép, továbbá az anyagmozgatás biztosításához 2 db MANITOU MLT 741 140 V+ teleszkópos rakodógép is beszerzésre került. A beruházás részeként innovatív terménybetárolási technológia bevezetését valósították meg a betárolt termények preventív védelmének maximalizálása, valamint a betárolás sebességének, hatékonyságának javítása érdekében, mellyel az automatizáció került előtérbe.

A projekt során a fejlesztendő tevékenység háttértámogatására 1 db INTENSA PC - CORSAIR GAMING PRO számítógép került beszerzésre, továbbá üzleti felhő szolgáltatás keretében Microsoft 365 irodai csomag, mely támogatja a munkatársak valós időben történő együttműködését, a levelezést -, online fájltárolás és csapatmunkához készült eszközök használatával, amelyek mindig naprakészek, és segítenek az adatok védelmének biztosításában is.

Továbbá a vállalkozás 1 fő részére 80 órás adatbiztonsági Információs és kommunikációs (IKT) technológiákra irányuló képzést biztosított.
A projekt megvalósításával a CSEKŐ-KER Kft. képes felvenni a versenyt a megváltozott piaci körülményekkel, hatékonyabb munkavégzésre képes, így elősegítve a vevői igények maximális kielégítését, mely közvetlenül hozzájárul jövedelmezőségének és eredményességének növeléséhez. A beruházás hozzájárult céljaik megvalósításához, így teret adva további fejlesztési, beruházási lehetőségek megvalósításához.