Puskás x Kőszívű musicalkoncert a Rózsakert Szabadtéri Színpadon

Polyák Lilla, Veréb Tamás, Gundel Takács Gábor, Kovács Gyopár, Fehér Tibor, Bori Réka, Juhász Levente és Szabó P. Szilveszter elevenítik meg a két legendás magyar történet főhőseit Nyíregyházán!

 

 

A Puskás, a musical és a Kőszívű – A Baradlay-legenda legszebb dalait hallhatják a Rózsakert Szabadtéri Színpad nézői 2023. július 29-én, szombaton Magyarország legnépszerűbb musical színészeinek előadásában!

A koncert első részében a Puskás, a musical dalaival és történetével ismerkedhetnek meg. A darab Puskás Ferenc labdarúgó pályafutásán keresztül mutatja be a ’40-es és ’50-es évek Magyarországát, annak társadalmi-történelmi-politikai körülményeit.
A szünet után következnek a Kőszívű – A Baradlay-legenda legszebb dalai, amely Jókai Mór örökérvényű klasszikusa, A kőszívű ember fiai nyomán készült. A darab a Baradlay-fivérek és édesanyjuk kalandos történetén keresztül mutatja be az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeit!

A Puskás x Kőszívű musicalkoncert nem csak a csodás muzsika miatt lesz emlékezetes, hiszen kulisszatitkokat is megosztunk Önökkel! Az előadások író-rendezője, a Jászai Mari-díjas, érdemes művész Szente Vajk, és producere, Szabó László a dalok között az alkotás folyamatának részleteiről mesélnek!

Az előadás időpontja:
2023. július 29., szombat 20.30 óra
Rózsakert Szabadtéri Színpad

 

 

 

Jegyek online elérhetőek itt:
https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/puskas-x-koszivu-musicalkoncert-es...
vagy személyesen:
Móricz Zsigmond Színház Jegyiroda
4400 Nyíregyháza, Színház utca 2., SZINDBÁD Színháztörténeti Rendezvénytér
Telefon: + 36 42 507 006 +36 30/303-2875 +36 20/233-2926

E-mail: szervezes@moriczszinhaz.hu

Szeretettel várjuák a kedves Nézőket, legyenek részesei egy csodálatos színházi utazásnak, elképesztő látványvilág és fülbemászó dallamok kíséretében!