Technológia fejlesztés Tiszavasváriban

Grézné Gál Enikő Mária egyéni vállalkozó 4,99 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a Széchenyi Terv Plusz programban. A támogatás felhasználás segítségével kapacitásbővítést eredményező beruházás valósult meg a vállalkozás székhelyén.

 

 

A GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02085 azonosító számú projekt megvalósítása során 56.10 - Éttermi, mozgó vendéglátás tevékenységét fejlesztette az egyéni vállalkozás 4440 Tiszavasvári, Kossuth u. 16. szám alatti megvalósítási helyszínen.
 

A projekt szakmai megvalósítása során technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése valamint információs technológia-fejlesztés valósult meg. A projektben beszerzett eszközök a technológiai műveletek gyors és pontos kivitelezésére biztosítottak lehetőséget. A fejlesztés során beszerzésre került eszközök funkció tekintetében: robotgép, melegen tartó pult, 6 égős gáztűzhely, 11 tálcás kombi sütő, elektromos szeletsütő, gázüzemű főzőzsámoly, két ajtós hűtött munkaasztal, zöldségszeletelő gép, 120 literes hűtővitrin, pizzakemence, beépíthető mosogatógép, dupla olajsütő berendezések. Az eszközök használatához kapcsolódóan fali elszívó ernyő és hangszigetelt külső motoros ventilátor üzembe helyezése is megtörtént.

A projektben megvalósult információs technológia-fejlesztés mentén konzollal és blokknyomtatóval is rendelkező számítógép szett, laptop és okostelefon segítik a folyamatokat. Ezen informatikai eszközök a vállalkozás korszerű informatikai hátterét teremtették meg. A komplex fejlesztés által a szervezet technológiai felkészültsége jelentősen fejlődött. A modern üzleti körülményekhez alkalmazkodó új technológiák adaptációja a vállalkozás versenyképességének fejlődését segítette elő.