Útlezárás lesz a Kéményseprő utcán

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Nyíregyháza MJV Önkormányzata a Terület és Településfejlesztés Operatív Program keretén belül 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő támogatásból valósítja meg a TOP-6.3.3-16-NY1-2021-00002 azonosítószámmal nyilvántartott, „Nyíregyháza Kéményseprő utca csapadékvíz elvezető rendszer építése" című projektet.

 

 

A kivitelezés két ütemben zajlik:

 

"A" ütem- A Tünde utcától a Kéményseprő utca közepéig: a kivitelező tájékoztatása szerint a tervezett ütemben halad a csapadékvíz-vezeték építése. 2023.07.24.-07.30. közötti időszakban az 50/200-as íves útpadka folyóka építése várható a Kéményseprő utca 78-tól a Kéményseprő utca 59/a-ig. A munkavégzés ideje alatt (7:00-16:00) útlezárás lesz érvényben az építéssel érintett útszakaszon.

 

"B" ütem- A Kéményseprő utca közepétől a Kállói úti körforgalom irányába: a kivitelező tájékoztatása szerint a Kéményseprő utca 17/A és 5/A szám között útpadkafolyóka építése várható az aszfalt szélében, valamint földmedrű szikkasztó árkok építése is tervezett, továbbá a 11. és 33. szám között a szikkasztó aknák felújítása és szintbehelyezése is. A munkálatok során az építéssel érintett útszakasz átjárása biztosított lesz, de útszűkületre kell számítani.

 

 Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét és megértését!