Indiana Jones és elveszett frigyláda fosztogatói a Szindbádban

Február 24-én Harrison Fordot láthatjuk főszerepben Nyíregyháza első VIP Mozijában, ami allinclusive moziélményt kínál azoknak, akik valami különlegesre vágynak!

 

 

 

A Szindbád VIP Moziban a Szindbád Bisztró séfje által megálmodott,a helyszínen készült, frisskulináris ételkínálat,a mozibüfé csomagajánlat, a hangulatos lobby és a kényelmes, dönthetőbőrfotelek különleges kényelmet nyújtanak, biztosítva az ALL INCLUSIVE moziélményt.
A Szindbád VIP Mozi 30 férőhelyes, exkluzív VIP termével várja vendégeit, legyen az céges, családi vagy baráti összejövetel, privát vetítés, évforduló, esetleg születésnapi ünnepség, a meghitt és különleges hangulat garantált!
A Szindbád VIP Mozi személyzete kiemelt figyelmet szentel annak, hogy tökéletes legyen az itt eltöltött idő, és Látogatóink újra és újra visszatérjenek hozzánk!

Svédasztalos vacsora kezdete: 18.15
Filmvetítés kezdete:19 óra
Szindbád VIP Mozi teljes árú jegy: 7 900 Ft

A jegyár tartalmazza az előadás kezdete előtti 45 percben a VIP büfé étel- és italkínálatának korlátlan fogyasztását!

 

 

Indiana Jones és elveszett frigyláda fosztogatói

amerikai kalandfilm, 113 perc, 1981
Főbb szerepekben: Harrison Ford, Paul Freeman, Karen Allen
Rendező: Steven Spielberg

Indiana Jones régész, professzor és kalandor egy személyben, aki semmilyen veszélytől sem riad vissza, hogy megszerezzen egy műkincset. 1936-ban híre jön, hogy a németek hatalmas ásatásokba kezdtek Egyiptomban. A Biblia legendás ereklyéjét, a frigyládát keresik, amiben Mózes kőtáblái találhatók a tízparancsolattal. A mítosz szerint ugyanis legyőzhetetlenné válik, aki a ládát birtokolja. Az amerikai titkosszolgálat megbízza Indiana Jones-t, hogy előzze meg a nácikat. A kalandvágyó professzor Egyiptomba utazik, ahol elkeseredett harc bontakozik ki a frigyládáért.

Bővebb információ:
Szindbád Színháztörténeti Rendezvénytér
Nyíregyháza Színház u. 2.
Telefon: +36/70 656 9027; + 36/42 507 006; +36/42 873 550