A nyíregyházi Szinbád VIP Mozi Valentin napon a szerelmeseket várja

Valentin nap alkalmából február 14-én, szerdán 19 órától a "Sztárom a párom" című romantikus filmmel várják a látogatókat, Julia Roberts és Hugh Grant főszereplésével. Február 17-én, vasárnap 19 órától pedig "Az elvesztett város" című kalandos vígjátékot tekinthetik meg a mozikedvelők Sandra Bullock, ChanningTatum, BradPitt, és Daniel Radcliffe szereplésével.

 

 

A Szindbád VIP Mozi allinclusive moziélményt kínál azoknak, akik valami különlegesre vágynak!

A Szindbád VIP Moziban a Szindbád Bisztró séfje által megálmodott,a helyszínen készült, frisskulináris ételkínálat,a mozibüfé csomagajánlat, a hangulatos lobby és a kényelmes, dönthetőbőrfotelek különleges kényelmet nyújtanak, biztosítva az ALL INCLUSIVE moziélményt.

A Szindbád VIP Mozi 30 férőhelyes, exkluzív VIP termével várja vendégeit, legyen az céges, családi vagy baráti összejövetel, privát vetítés, évforduló, esetleg születésnapi ünnepség, a meghitt és különleges hangulat garantált!

A Szindbád VIP Mozi személyzete kiemelt figyelmet szentel annak, hogy tökéletes legyen az itt eltöltött idő, és Látogatóink újra és újra visszatérjenek hozzánk!

 

Svédasztalos vacsora kezdete: 18.15
Filmvetítés kezdete:19 óra

 

 

 

Bővebb információ:
Szindbád Színháztörténeti Rendezvénytér
Nyíregyháza Színház u. 2.
Telefon: +36/70 656 9027; + 36/42 507 006; +36/42 873 550