Pályázat antológiakötetben való megjelenésre

A PegazusTv Média és Oktató Kft. PÁLYÁZATOT hirdet. Az irodalmi pályázat címe: Pegazus Könyvek Antológia 2024. FOLYTASSUNK EGYÜTT EGY SOROZATOT!

 

 

Pályázat elbírálási díja: 0 Ft, azaz nulla forint!

Céljaink: A 2012-es, 2014-es, majd a 2016-os, 2018-as, 2020-as és a 2022-es antológiák sikerének megismétlése, ezzel egy hagyomány és egy sorozat folytatása. A korábbi antológiák alkotói közül többen – talán a Pegazus Könyvek Antológia sorozatnak is köszönhetően – szép irodalmi sikereket értek el… Most is sikerre szeretnénk vinni az eddig egymaguk próbálkozókat. Megismertetni a világgal, hogy egy „kis ember” is lehet „nagy”, mert a tehetség és az akarat számít, nem pedig a multinacionális bulvármédia sztárcsináló pénze!

Mottónk: „Mindenkinek adj egy esélyt! A produktum és az alkotója legyen a meghatározó.”

Akik írhatnak nekünk: Bárki, aki veszi magának a fáradságot, és van mersze megjelenni a nagy nyilvánosság előtt.

Kik jelennek meg: Akiknek néhány soros bemutatkozásában, életrajzában látszik az akarat, valamint írása átlép egy szerkesztőbizottsági mércét.

Téma: Bármi, kivéve politika, vallási propaganda, szex, ezoterika, miszticizmus, okkultizmus, uszítás, izgatás, rágalmazás.

Formátum: txt, word vagy wordx dokumentum, szerkesztve a következők szerint:

A mű: 12-es Times New Roman betűvel, A/5-ös oldalon (148x210 mm), egy hasábban, normál sortávolsággal, minden oldalon 2-2 cm margókkal, kivéve fent, ahol 3 cm a margó. Minden más formázás nélkül!

A pályázatot e-mailben pegazuskonyv@gmail.com címre kell küldeni.

Beküldési határidő: 2024. április 5.

Pályázat