Húsvéti családi délután és tavasz köszöntő szanuna est a nyíregyházi fürdőben

A Húsvéti hosszú hétvégén, 2024. március 30-án szombaton különleges programmal várnak minden fürdőzni vágyó családot a Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdők területén található   Aquarius Élményfürdőben.

 

 

Várnak mindenkit a vízi kalandok birodalmában, ahol a vidám Pancsi bohóc garantáltan felhőtlen szórakozást kínál majd !

A gyerekeknek szóló óriás buborék show és tojáskeresés mellett családi vetélkedők is színesítik a délutánt.

Mondjatok egy húsvéti locsolóverset és csokitojással jutalmaznak, hogy vidám, tavaszi hangulatban tölthessétek az ünnepnapot!

A szaunaprogramok 21:00-tól kezdődnek, és szokás szerint hajnal egyig várjuk Vendégeinket személyenként három, nőnapon a hölgyeket négy programmal. Továbbra is használható a külső szaunakocsi, hogy még kényelmesebb és változatosabb legyen a szaunázás! Virágba borul az est, kellemes illatok fuvallata öleli körbe a szaunázás rajongóit. Könnyed virágos felöntések, bőrmegújító peelingek, garantált fiatalodás. Ezt ígérik az est szaunamesterei.

A programokra az Aquarius Élményfürdő pénztáraiban elővételben is lehetséges a belépők megváltása. A megmaradt szabad helyek függvényében 20:30-tól lehet adott estre belépőt váltani. Időben érdemes regisztrálni, mert szigorúan betartják a létszámkorlátot az egyes programokon.

 

 

A BELÉPŐJEGYEK ÁRAI:
Szaunaest belépőjegy: 6.900 Ft személyenként
Normál fürdőbelépő a szaunaestek idején: 4.500 Ft személyenként

NYITVATARTÁSI IDŐ A SZAUNAESTEK IDEJÉN:
20:30 – 01:30-ig