Akkreditált terapeuta-képzés Nyíregyházán

Akkreditált terapeuta-képzés Nyíregyházán  Magyarország Budapest központú. Az élet szinte valamennyi területén szembe találkozunk ezzel a ténnyel. Nincs ez másként azokkal a képzésekkel, melyek az önismereti munkát vagy a személyiségfejlődést segítenék.

 

 

 

 

Lehet, hogy sokan legyintenek most:”Ugyan, kérem, ebben a gazdasági helyzetben kinek van most kedve, ideje és pénze, hogy lelki nyavalygásokkal foglalkozzon!”
 
Ők, azok, akiknek nincs igazuk. Ugyanis éppen az ilyen nehéz körülmények azok, melyek próbára teszik belső erőinket. Kihez is fordulhatnánk a nehéz helyzetekbe erőért, bátorságért, hitért és kitartásért, ha nem saját magunkhoz? Hogyan is találnánk meg önmagunkban ezeket a tulajdonságokat, ha nem rendelkezünk megfelelő önismerettel, ha nem fejlesztjük folyamatosan személyiségünket? A nehéz idők, mindig embert próbáló idők. A nehéz időkben válik el, ki az, aki talpon marad, és ki az, aki elesik.
 
A nehéz időkben azonban valóban nem mindegy, hogy mire mennyi időt és pénzt szánunk. Ezért nagyszerű az a hír, hogy a budapesti Tudatosság Háza Alapítvány két olyan képzését is el szeretné indítani itt, Nyíregyházán, mely egyszerre szolgál egy nagyon komoly önismereti épülést és lelki munkát, ugyanakkor végzős hallgatóinak olyan terápiás eszközöket ad a kezében, mellyel maguk is mások segítségére lehetnek ezen az úton. A lélekgyógyász képzés az integrálpszichológia, az alternatív módszerek és energiarendszerek megismertetése mellett felkészít a tanácsadói szerepre is. A Lélekvirág terapeuták a zseniális Bach doktor által kidolgozott terápiás rendszer specialistájává válhatnak egy év alatt.
 
A hároméves és az egy éves képzés végén önmagukkal sokkal nagyobb harmóniában lévő emberek kerülnek majd ki az iskola padokból. A nagyobb harmónia nagyobb erőt jelent. S az ország talpra állításához most önmagukban bízó, erős emberekre van szükség. A képzés megszervezésében a www.almamag.hu életmódportál közreműködött.