Létravágta 2016 Nyíregyházán

Létravágta 2016 Nyíregyházán A tavalyi évben elsőként rendezte meg a nyíregyházi Festékes.hu a Létravágtát, melyen szép számmal vettek részt a hazai festőszakma képviselői. Tavaly Budapesten, az Orczy-parkban került megrendezésre a festők létrafutó versenye, idén pedig Nyíregyházán lesz. A Létravágtán megválasztják a legfürgébben létrán lépegető szakembert.

 

 

A szakmai támogatók érdekes alkalmazástechnikai feladatokkal várják az induló versenyzőket, valamint a nagyközönség számára is érdekes, innovatív megoldásokat mutatnak be.

A nem mindennapi versenyt kísérő rendezvényen gyerekfoglalkozások, zenés szabadtéri programok várják a szobafestőket kísérő gyermekeket és anyukáikat.

Rendezvény helyszíne: 4400 Nyíregyháza, Jókai tér (Korzó Bevásárlóközpont)
Rendezény időpontja: 2016. szeptember 17. 10:00-17:00

 

A tavalyi évben elsőként rendezte meg a nyíregyházi Festékes.hu a Létravágtát, melyen szép számmal vettek részt a hazai festőszakma képviselői. Tavaly Budapesten, az Orczy-parkban került megrendezésre a festők létrafutó versenye, idén pedig Nyíregyházán lesz. A Létravágtán megválasztják a legfürgébben létrán lépegető szakembert.